e-shopy

Ráj ponožek ico Bottari Kaiser BUS Hotel Frymburk PALATINUM ico Motokáry
 
 
 
 
 

 Kategorie

 
 

 Rychlý kontakt

Mobil Tel.: 739 476 291
Telefon Tel.: 222 362 151
Skype Skype: hrackanek
Email e-mail: info@hrackanek.cz
 
Heuréka! - ověřeno zákazníky
Reklama http://www.shoproku.cz/vysledky-shoproku-2010
 

 Anketa

Jak jste se k nám dostali?

6%

 
Znám Vaši adresu (230)

6%

 
Od známého, který u Vás již nakoupil (212)

45%

 
Z vyhledávače SEZNAM.cz (1500)

16%

 
Z jiného vyhledávače (533)

7%

 
Ze Zbozi.cz (243)

6%

 
Z Facebooku (232)

11%

 
Z Heuréky (368)
 

 Novinky e-mailem

 

 Novinky

 

 TIP NA NÁKUP

 

 NEJŽÁDANĚJŠÍ

 

 InfoBox

 

úvodní stránka / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů zákazníků internetového obchodu HRAČKÁNEK - www.HRACKANEK.cz :

 

  • Veškerá Vaše osobní data, která od Vás získáme jsou chráněna před zneužitím podle zákona č. 101/2000 Sb. Více informací naleznete v tomto prohlášení.
  • Internetový obchod www.hrackanek.cz je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů pod reg. číslem 00037738 z 12.8.2010.
  • Registrační data - jsou informace, které slouží k identifikaci a autorizaci kupujícího a jsou používána k vlastní realizaci Vaší objednávky a pro případnou komunikaci s Vámi. Registrační data obsahují zejména : jméno a přijmení, dodací adresu, telefon a elektronickou adresu.
  • Informace o Vašich objednávkách - jsou shromažďovány po celou dobu Vašeho užívání objednávkového systému a slouží pro zajištění dodávky objednaného zboží, pro případnou reklamaci, nebo vrácení zboží. Tyto informace jsou přístupny i ve Vašem profilu pod odkazem objednávky. Tyto údaje nejsou poskytovány třetí osobě.
  • Veškerá osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována třetí osobě. Pokud by došlo k dohodě s třetí důvěryhodnou osobou o zpracování těchto dat, bude vyžadován Váš souhlas. Bez tohoto souhlasu se data neposkytnou.
  • Váš souhlas: Používáním internetového obchodu www.hrackanek.cz, provozovaný Bc.Karlem Kváčem, souhlasíte se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a Vašich nákupech. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Prodávající je povinen přestat zpracovávat získané osobní údaje, pokud subjekt údajů písemně vysloví nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou publikována v tomto dokumentu. Budou-li tato pravidla někdy v budoucnu změněna, budou vždy publikována na stránkách www.hrackanek.cz a budete se tak moci se změnami včas seznámit.

Nahoru

 
 
 
 
TOPlist